LAPORAN PENYELIDIKAN SARAWAK MEMILIH 2021: KERJASAMA PENYELIDIKAN UNIVERSITI MALAYA-ASTRO AWANI - Awang Pawi , Awang Azman; Anak Lyndon, Novel; Sebli Seidelson, Lucy; Liau, Juna; Mansor, Sufian; Bye Kadam, Stanley; Lembang , Dick (JURNAL MELAYU SEDUNIA, 2021)
RINGKASAN LAPORAN EKSEKUTIF POLA PENGUNDIAN, JANGKAAN DAN ANALISIS PERSEPSI RAKYAT MENJELANG PILIHAN NEGERI SARAWAK 2021 Tempoh: 20-27 November (FASA 1) 8-14 Disember (FASA 2)